Simple: skandynawska edycja „gotowania na żywo”
Restauracja Simple w Hotelu Blue Diamond w Nowej Wsi k. Rzeszowa po kolejnym sukcesie „warzenia na żywo” znów proponuje wyprawę kulinarną.
Tym razem w piątek, 28 lutego br., od godz. 19.00 będą tam na nas czekać specjały z bardzo dalekiej północy.
Simple ma za sobą efektownie zrealizowane wydarzenia kulinarne typu „gotowanie na żywo” tradycyjnych dań kuchni greckiej, hiszpańskiej czy ostatnio rosyjskiej. Okazały się perfekcyjnie przygotowanym przedsięwzięciem, w czasie którego goście bawili się wyśmienicie, a owacja dla zgromadzonych kucharzy była w pełni uzasadniona. Nowa szefowa kuchni Dorota Szostecka, wspomagana przez kucharza Sebastiana Mazia, który sporo czasu spędził w kuchniach restauracji w Norwegii, przygotują 6-daniowy set połączony z degustacją regionalnych alkoholi.
Rezerwacje na 6-daniowy set tradycyjnych potraw z muzyką na żywo (cena 150 zł od osoby) czekają: +48 17 77 22 666, recepcja@bluediamondhotel.pl