Wieprzowina na polskich szlakach kulinarnych

Restauracja Simple: nowe pomysły w mądrej głowie

Opublikowano: 2020-01-14 20:42:05, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Kuchnią Restauracji Simple w Hotelu Blue Diamond w Nowej Wsi koło Rzeszowa – obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki - kieruje nowa osoba. Dorota Szostecka ma 17-letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni, a w gastronomii działa już od ponad 20 lat.

Dorota Szostecka, nowa szefowa kuchni Restauracji Simple w Hotelu Blue Diamond w Nowej Wsi Restauracja Simple: nowe pomysły w mądrej głowieRestauracja Simple: nowe pomysły w mądrej głowieRestauracja Simple: nowe pomysły w mądrej głowie
Dorota Szostecka, nowa szefowa kuchni Restauracji Simple w Hotelu Blue Diamond w Nowej Wsi

Dorota Szostecka, nowa szefowa kuchni Restauracji Simple w Hotelu Blue Diamond w Nowej Wsi

Dorota Szostecka specjalizuje się w kuchni myśliwskiej oraz polskiej, ale nie obce są jej także doświadczenia z kuchnią regionalną. W poprzedni miejscu pracy długo utrzymywała w karcie menu sznycel wiedeński, czyli słynny Wiener Schnitzel, którym raczyli się smakosze kuchni galicyjskiej: Pasjonuje się również produktami super food, jak i ideami kuchni slow food. Te wszystkie doświadczenia wskazują na to, że jej nowe propozycje do karty menu zaskoczą nas na pewno nie raz.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij