Wieprzowina na polskich szlakach kulinarnych

NOBO: Mistrzowie – powoli – przystępują do pracy

Opublikowano: 2019-09-16 22:56:28, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Zaczynają wspólnie tworzyć nową „kulinarną” odsłonę historii miasta Rzeszowa. Ich zdaniem nowo przygotowywany lokal będzie miejscem „w sercu miasta, z sercem na talerzach”. Zapraszają na swój profil na Facebooku, mimo że do otwarcia restauracji zostało jeszcze kilka tygodni. Opowiadają tam o swoich przygotowaniach, o tym co chcą zrobić. „NO BO” mają wiele pomysłów! I chyba się im to udaje, bo maja już 444 polubienia.

NOBO: Mistrzowie – powoli – przystępują do pracy

W nowo budowanym kompleksie wieżowców przy ul. Powstańców Warszawy (przy skrzyżowaniu z ul. Hetmańską), naprzeciwko z jednej strony McDonald’s, z drugiej stadionu Stali Rzeszów tworzona jest restauracja, która może powalczyć o podniebienia rzeszowian.

Całością kierować będzie (i już zarządza) Patryk Żołnowski, szef kuchni, „twarz” całej przedsięwzięcia, człowiek od 16 roku życia pracującego w gastronomii. Ten „kulinarny” tercet uzupełnia z jednej strony Grzegorz Szubert, mistrz grilla od 13 lat, z drugiej Klaudia Śwird, szefowa w sekcji cukiernictwo w zawodzie od lat 4.

Warto przyglądać się NOBO i zajrzeć tam do przetestowania nowych pomysłów zespołu. Otwarcie w październiku br., czekamy z niecierpliwością.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij