Wieprzowina na polskich szlakach kulinarnych

50 lokal na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki

Opublikowano: 2019-09-04 21:24:28, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Tym razem do Podkarpackich Smaków przystąpiła restauracja jednego z podrzeszowskich hoteli.

Od lewej: Sławomir Barczak i szef kuchni Przemek Żurek 50 obiekt na Szlaku50 obiekt na Szlaku
Od lewej: Sławomir Barczak i szef kuchni Przemek Żurek

Od lewej: Sławomir Barczak i szef kuchni Przemek Żurek

Restauracja Simple w Hotelu Blue Diamond w miejscowości Nowa Wieś k. Rzeszowa to kolejny obiekt gastronomiczny, który dołączył do Szlaku Kulinarnego Podkarpackie Smaki.

Jej szef kuchni Przemek Żurek promuje restaurację tradycyjnymi daniami regionalnymi, m.in. fuczkami z gzikiem i sosem kurkowym, zupą ziemniaczaną z wędzoną słoniną i gulaszem z dzika z proziakami.

Certyfikat przynależności do Szlaku w dłoniach trzyma Sławomir Barczak.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij