Letni obiad w dobrej lokalizacji
Korzystajcie z długiego weekendu relaksując się i ładując akumulatory życia na kolejne dni. Jednym, z pomysłów może być rezygnacja z domowego pichcenia obiadu i wypad do miasta. Polecam najnowszą ofertę letnią Restauracji The Garden Grille & Bar w Hotelu Hilton Garden Inn Rzeszow.
Szef kuchni Arkadiusz Pączka postawił na klasykę w nowoczesnym wydaniu. Po raz kolejny zaskakuje formą, jakością. Warto wpaść do restauracji na pierwqszym piętrze hotelu (al. mjr Kopisto 1) na rodzinny obiad lub spotkanie w gronie przyjaciół.
Na zwolenników lżejszych dań czeka sałatka z krewetkami w cieście filo (wybór sałat, ser cheddar, brzoskwinia, batat, czarna soczewica, oliwa dymkowa, marynowane pomidory koktajlowe) lub pieczony pstrąg tęczowy na cieście szpinakowym (batat, sos mango, kawior z ikry taszy, świeże owoce). A zwolennicy solidniejszych dań mogą zamówić steka w sosie z zielonego pieprzu (pieczarki, cebula szalotka, ziemniaki confit).
Wszystkich niewątpliwie pogodzi deser: tarta z karmelizowanym rabarbarem, truskawkami oraz galaretką z zielonego pieprzu to ich pomysł na słodkie lato.