IV edycja gotowania na żywo tuż tuż

Opublikowano: 2019-05-19 22:50:40, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Restauracja Simple w Hotelu Blue Diamond w Małej Wsi k. Rzeszowa po sukcesie „warzenia” lokalnej kuchni znów proponuje wyprawę kulinarną – tym razem w piątek 14 czerwca br. chce nas zabrać do samej Grecji.

IV edycja gotowania na żywo tuż tuż

Ostatnia impreza typu „gotowanie na żywo” tradycyjnych dań kuchni podkarpackiej w Restauracji Simple okazała się perfekcyjnie przygotowanym wydarzeniem, w czasie którego goście bawili się wyśmienicie, a owacja dla wszystkich zgromadzonych na końcu kucharzy była w pełni uzasadniona. Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia był duet kucharzy: gościnnie Marcin Purgacz, Ambasador Marki Podkarpackie Smaki oraz Przemek Żurek, szef kuchni Restauracji Simple. To już wiadomo, że do tego przybytku gastronomicznego na imprezy chodzić zdecydowanie warto.

Tym razem specjalnym gościem restauracji będzie Teo Vafidis, z pochodzenia Grek, z zawodu szef kuchni i ekspert kulinarny, a z pasji ambasador kultury i kuchni greckiej w Polsce. Osobowość telewizyjna, znany głównie z talk-show „Europa da się lubić”, a także częsty gość w porannych programach takich jak „Kawa czy herbata?”, „Pytanie na śniadanie” i innych. Rezerwacje na 6-daniowy set tradycyjnych greckich potraw z muzyką na żywo czekają.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij