Festiwal Kuchni Dworskiej w Rzeszowie

Opublikowano: 2019-04-24 20:37:53, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

W sobotę, 27 kwietnia br., na rzeszowskim Rynku w godz. 9.00-18.00 będziemy mogli zobaczyć wydarzenie jakiego w stolicy regionu jeszcze nie było. V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej w Rzeszowie to święto najlepszego smaku i polskich tradycji kulinarnych.

Festiwal Kuchni Dworskiej w Rzeszowie

Janusz Pyra, szef kuchni Restauracja Folk​ w Hotel Bristol Tradition & Luxury​ wraz z Waldemar Hołówka​ z Klub Szefów Kuchni​ przygotowali wydarzenie, w którym udział wezmą najlepsi polscy kucharze, jak i adepci tej sztuki. Uczestnicy Festiwalu wykażą się znajomością w przygotowaniu dań kulinarnych w autorskiej aranżacji zgodnie z obowiązującymi trendami. Każda ze startujących ekip przygotowuje 8 porcji dania głównego. Obowiązkowymi produktami do przygotowania dania głównego są comber z sarny i olej z esencją masła.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij