Śniadania w Stolarni - nowa oferta

Opublikowano: 2019-04-09 09:57:57, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Restauracja Stolarnia w Rzeszowie, obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, na początku tego roku odświeżyło znacznie swoją kartę menu.

Proziak z jajkiem sadzonym i bekonem i proziak z szarpaną wieprzowinąPyszne śniadania w StolarniŚniadanie Stolarza trochę w angielskim klimacie
Proziak z jajkiem sadzonym i bekonem i proziak z szarpaną wieprzowiną

Proziak z jajkiem sadzonym i bekonem i proziak z szarpaną wieprzowiną

 

W tym niedużym, ale ze smakiem urządzonym lokalu (ul. Słowackiego 8) możecie spróbować ciekawych aranżacji dań i potraw, których korzenie tkwią mocno w podkarpackiej tradycji kulinarnej. Mają kilka wersji proziaków, a szczególne zainteresowanie wywołuje proziak z szarpaną wieprzowiną (26 zł), jak i proziak z jajkiem sadzonym i bekonem (14 zł) – idealne na treściwe śniadanie. Dla bardzo głodnych polecane jest z rana Śniadanie Stolarza (18 zł) z 2 kiełbaskami, 2 jajkami sadzonymi, fasolką i warzywami – trochę w angielskim klimacie.

Nowością w karcie są na pewno krem cebulowo-serowy (15 zł) oraz hreczanyki za 25 zł (kotleciki z kaszy gryczanej zmieszanej z mielonym mięsem) czy fuczki za 19 zł (ciasto naleśnikowe połączone z pokrojoną kapustą kiszoną).

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij