Wiosenne przebudzenie w menu Hilton Garden Inn Rzeszów

Opublikowano: 2019-03-01 21:33:17, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Wiosna tuż tuż! Można się o tym przekonać lustrując karty menu w rzeszowskich restauracjach.

Sałatka „Na Pokuszenie”Sałatka „Nie Grzech”Sałatka „Zakazany Owoc”
Sałatka „Na Pokuszenie”

Sałatka „Na Pokuszenie”

Przez cały marzec br. Restauracja The Garden Grille & Bar w Hotelu Hilton Garden Inn Rzeszów (al. Kopisto 1) zaprasza na wiosenne sałatki w trzech kompozycjach. Zastrzyk witamin gwarantowany, a koszt każdej to 25 zł.

Trzeba przyznać grację nie tylko pomysłodawcy składu samych sałatek, te podejrzewamy wyszły spod ręki szefa kuchni Arkadiusza Pączka, ale i twórcy ich nazw. Czy wpływ na ich brzmienie miał czas zbliżającego się Wielkie Postu? Nie wiemy, ale jedno trzeba przyznać – w pamięci pozostają.

Sałatka „Na Pokuszenie”:

pierś kurczaka w occie balsamicznym i pomarańczach, blanszowane liście kapusty, pikantny sos ananasowy, pomidorki koktajlowe, seler naciowy, plastry parmezanu, chips zbożowy, sałaty, kiełki amarantusa, prażone orzechy nerkowca.

Sałatka „Nie Grzech”:

marynowany filet z dorsza, miód akacjowy, sok z pokrzywy, mus z palonej marchewki i groszku cukrowego, chips zbożowy, jarmuż, młody szpinak, sałaty, kiełki zielonego groszku, ziemniak truflowy, czarny sezam

Sałatka „Zakazany Owoc”:

szynka parmeńska, karmelizowany ser kozi, szałwia hiszpańska na mleku kokosowym, grzanka z czarnego biszkoptu, rodzynki, batat w syropie z marakui, borówka, truskawka, melon, sałaty, kiełki buraka

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij