Pstrągowanie w Habanie

Opublikowano: 2019-01-25 20:05:47, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Restauracja Habana Sports BBQ w Rzeszowie zaskakuje nowym pomysłem kulinarnym na weekend (25-27 stycznia br.). Dotychczasowym gościom i nowym smakoszom proponuje przez trzy dni smakowite pstrągi przyrządzane w piecu opalanym drewnem.

Pstrągowanie w Habanie

Szef kuchni Mariusz Nazimek przyzwyczaił klientów restauracji Habana Sports BBQ (ul. 3 Maja 7) do dań rodem z hiszpańskiej tradycji smaku. Teraz dodaje do tego delikatne mięso ryb smażonych/pieczonych w piecu opalanym drewnem, dzięki czemu uzyskują wyjątkowy aromat i subtelny zapach dymu.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij