Podkarpackie Smaki w Kuchni Renaty

Opublikowano: 2019-01-09 20:16:51, w kategorii: Porady

Podkarpacki Challenge w wykonaniu vlogerki Renaty Marony z Zabierzowa, która oprócz tworzenia prawdziwej, domowej kuchni według przepisów robionych z sercem i pasją ma w swojej historii również uczestnictwo w drugiej edycji „Hell's Kitchen - Piekielnej Kuchni”.

Podkarpackie Smaki w Kuchni Renaty

Jeden z odcinków jej kanału kulinarnego na Youtube powstał we współpracy z samorządem województwa podkarpackiego. Otrzymała ona w grudniu 2018 r. w świątecznym prezencie drewnianą skrzynię pełną – dosłownie – podkarpackich smaków czyli tradycyjnych i ekologicznych wyrobów wysokiej jakości. www.sklep.podkarpackiemsmaki.pl

Znalazło się w nim miejsce m.in. na wyroby z mleka koziego z Ekologicznego Gospodarstwa Rolnego Figa Maziejuków z Mszany, przetwory z derenia od Rysia Karpackiego z Przemyśla, miody, sanocki olej, czekolady z derenia, przekąski z Zakładu Pieczywa Trwałego z Rzeszowa oraz herbaty owocowe od Becla.pl z Handzlówki.

Renata Marona w ramach odcinka poświęconego podkarpackiej tradycji dobrego smaku przygotowała rusińskie (łemkowsko-bojkowskie) hreczanyki wzbogacone o podkarpacki ser kozi.

Bezpośredni dostęp do odcinka:

 

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij