Browar Manufaktura Rzeszów z nowym menu
Na styku ulicy Słowackiego i Dymnickiego znajdziecie wielowymiarowy browar restauracyjny, tętniący życiem nie tylko od weekendu. Można tu dobrze zjeść, napić się różnego gatunku przygotowywanego na miejscu – cóż się dziwić browar restauracyjny - piwa.
Na styku ulicy Słowackiego i Dymnickiego znajdziecie wielowymiarowy browar restauracyjny, tętniący życiem nie tylko od weekendu. Można tu dobrze zjeść, napić się różnego gatunku przygotowywanego na miejscu – cóż się dziwić browar restauracyjny - piwa.
Ale dzisiaj rozmawiamy o jedzeniu, o ich nowej karcie, w której każdy powinien coś dla siebie znaleźć. Na pewno duże wrażenie na smakoszach o męskim rodowodzie robi ich stolnica zapełniona po brzegi mięsem pieczystym, wędlinami i serami. Także fan placków ziemniaczanych z gulaszem nie odejdzie od stołu głodny. Ale ciekawa nowością jest filet z kurczaka soute z czarnym ryżem, bobem, rzodkiewką, brokułem, kalafiorem, granatem i sosem szczypiorkowym. I smakuje i wygląda perfekt. A na deser lub na tych, którzy na obiad lubią zjeść coś słodkiego - fondant czekoladowy podany z lodami własnej produkcji o smaku piwa APA. I znów świat staje się ciekawszy.