Gorąco, więc nastał czas na chłodniki. Patio w Grand Hotelu
Sezon letni (po krótkiej przerwie) w pełni! To także czas na chłodniki - klasyka gatunku kuchni sezonowej - wdzięczny produkt, którego smak można odkrywać ciągle na nowo.
Sezon letni (po krótkiej przerwie) w pełni! To także czas na chłodniki - klasyka gatunku kuchni sezonowej - wdzięczny produkt, którego smak można odkrywać ciągle na nowo. W Restauracja Patio w Grand Hotel (Rzeszów, ul. Dymnickiego 1A) najnowsza wkładka do karty pod nazwą „Chłód na głód!” to propozycja czterech odsłon kulinarnych, z czego dwie na słodko. Zestaw przygotowany przez szefa kuchni Mariusza Szwerlugę i jego zastępcę Piotra Kuzdro. Przez cały lipiec tandem zaprasza na:
• chłodnik z pomidorów i malin
• chłodnik litewski z jajkiem przepiórczym
• chłodnik owocowy z melona i arbuza
• chłodnik ze świeżego ogórka i rzodkiewki
Cztery chłodniki – każdy rewelacyjny, każdy w cenie 12 zł.