Gorąco, więc nastał czas na chłodniki. Patio w Grand Hotelu

Opublikowano: 2018-07-04 22:50:45, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Sezon letni (po krótkiej przerwie) w pełni! To także czas na chłodniki - klasyka gatunku kuchni sezonowej - wdzięczny produkt, którego smak można odkrywać ciągle na nowo.

Gorąco więc nastał czas na chłodniki

 

Sezon letni (po krótkiej przerwie) w pełni! To także czas na chłodniki - klasyka gatunku kuchni sezonowej - wdzięczny produkt, którego smak można odkrywać ciągle na nowo. W Restauracja Patio  w Grand Hotel (Rzeszów, ul. Dymnickiego 1A) najnowsza wkładka do karty pod nazwą „Chłód na głód!” to propozycja czterech odsłon kulinarnych, z czego dwie na słodko. Zestaw przygotowany przez szefa kuchni Mariusza Szwerlugę i jego zastępcę Piotra Kuzdro. Przez cały lipiec tandem zaprasza na:

• chłodnik z pomidorów i malin

• chłodnik litewski z jajkiem przepiórczym

• chłodnik owocowy z melona i arbuza

• chłodnik ze świeżego ogórka i rzodkiewki

Cztery chłodniki – każdy rewelacyjny, każdy w cenie 12 zł.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij