Otwarcie piwnego poziomu w pubie Lord Jack
Piwa regionalne utrzymują się w modzie. Kolejny lokal w centrum Rzeszowa rozszerza swoją ofertę.
Lord Jack został powiększony o dwie duże sale, do których można wejść prosto z płyty Rynku. Utrzymane w lordowskim klimacie, zaskakują mchem na ścianie i steampunkową atrapą destylatora Whiskey Steam Machine.
Górny poziom Lord Jack to najwięszy multitap w południowej Polsce. Są tutaj 32 gatunki piw regionalnych oraz 16 kranów z możliwością butelkowania. Oficjalne otwarcie będzie okazją do rozmowy z piwowarami i twórcami browarów rzemieślniczych.
W specjalnym menu znajdą się piwne przekąski i dania np. ozory wieprzowe w borowikach, wątroba wołowa w sosie z syropu klonowego oraz Mega Jack Burger z podwóją wołowiną, sadzonym jajkem i bekonem.
Oficjalne otwarcie piwnego poziomu odbędzie się dniach 19-21 października czyli od czwartku do soboty.
Lord Jack, Rynek 4