Weekend mistrzów w Hotelu Ambasadorskim w Rzeszowie
Kilka dni temu kucharze z Hotelu Ambasadorskiego zdobyli III miejsce w konkursie kulinarnym „Kuchnia polska wczoraj i dziś”. Jego celem jest promowanie tradycyjnej kuchni w nowoczesnym wydaniu.
Drużyna z Hotelu Ambasadorskiego przygotowała „Polędwiczka z indyka z tymiankiem, kruchym ciasteczkiem i chutneyem truskawkowym” oraz „Smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkową”.
W następny weekend (od piątku do niedzieli 26-28 czerwca 2015) będzie można posmakować zwycięskich potraw. Polędwiczka z indyka z tymiankiem, kruchym ciasteczkiem i chutneyem truskawkowym kosztować będzie 29 złotych, a smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkową 40 zł.
Rezerwację do 25 czerwca pod numerem telefonu 17 2502419