Weekend mistrzów w Hotelu Ambasadorskim w Rzeszowie

Opublikowano: 2015-06-19 22:18:05, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Kilka dni temu kucharze z Hotelu Ambasadorskiego zdobyli III miejsce w konkursie kulinarnym „Kuchnia polska wczoraj i dziś”. Jego celem jest promowanie tradycyjnej kuchni w nowoczesnym wydaniu.

Smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkowąPolędwiczka z indyka z tymiankiem, kruchym ciasteczkiem i chutneyem truskawkowym
Smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkową

Smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkową

 

Drużyna z Hotelu Ambasadorskiego przygotowała „Polędwiczka z indyka z tymiankiem, kruchym ciasteczkiem i chutneyem truskawkowym” oraz „Smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkową”.

W następny weekend (od piątku do niedzieli 26-28 czerwca 2015) będzie można posmakować zwycięskich potraw. Polędwiczka z indyka z tymiankiem, kruchym ciasteczkiem i chutneyem truskawkowym kosztować będzie 29 złotych, a smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkową 40 zł.

Rezerwację do 25 czerwca pod numerem telefonu 17 2502419

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij